Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίνας Ντόβρου στον Πολυχώρο Τέχνης

    

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ  ΤΕΧΝΗΣ

Έκθεση Ζωγραφικής

της Μαρίνας Ντόβρου

με τίτλο: "Αβεβαιότητα και Ελπίδα" 

Σάββατο 17 Μαρτίου, ώρα 7 μμ
(είσοδος ελεύθερη) 

Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίνας Ντόβρου με τίτλο ''Αβεβαιότητα και Ελπίδα ''  παρουσιάζει ο Πολυχώρος Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη στο Βόλο, από τις 17 έως 25 Μαρτίου 2012, με την υποστήριξη του
Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 7μμ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η  ζωγραφική της Μαρίνας Ντόβρου χαρακτηρίζεται από την αρμονική συνύπαρξη των αντιθέσεων  και την αφαιρετική αναζήτηση ονειρικών εικόνων μέσα από γεωμετρικά στοιχεία, χρώματα, φιγούρες και φόρμες μιας  αυθόρμητης γραφής.

Παρακολούθησε ζωγραφική και Διδακτική της Τέχνης στο Ευβοϊκό Κέντρο Τεχνών, Αγιογραφία στο Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Χαλκίδας, μαθήματα παιδικής ψυχολογίας και αγωγής στη Σχολή Γονέων, παρακολούθησε επίσης τη Δημοτική Σχολή Τέχνης και Τεχνικής του Λόγου.

Από το 1992 παρουσιάζει έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει λάβει  μέρος σε  διεθνείς καλλιτεχνικές διοργανώσεις, συμπόσια και φεστιβάλ , μεταξύ αυτών στο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Επιστήμης Zervas Art 2009 και 2010 υπό την αιγίδα  του Πανεπιστημίου Πατρών και του τμήματος UNESCO Αχαΐας καθώς και στη  Διεθνή έκθεση  Ιstanbul  Tuyap Art Fair 2010  στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού '' Η ΑΝΟΙΞΗ '' , ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών ''Art  Evia'',  μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας'' και της Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών IUOMA. Διατηρεί το εργαστήριο της στο Δοκό Χαλκίδας, όπου ζει και εργάζεται.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι 25 Μαρτίου και θα λειτουργεί καθημερινά,
ώρες 10:30 - 14:00,  17:30 - 21:30

 Πληροφορίες:
Αντωνοπούλου 17, Βόλος
τηλ. 6909127982, ώρες:  10:30 - 14:00,  17:30 - 21:30 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου