Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ "ΙΑΜΒΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

        Η 7η Εφορεία Βυζαντινών  Αρχαιοτήτων σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική επιχείρηση  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Δήμου Βόλου παρουσιάζουν την Πέμπτη 30 Αυγούστου το Μουσικό Σύνολο ''ΙΑΜΒΟΣ'', που αποτελείται από τον Κωνσταντίνο Γράβο(τρομπέτα), τη Σέβη Μαζέρα-Μάμαλη(πιάνο) και τη Ζαφειρούλα Χαντή(βιολοντσέλο) σε μια μουσική βραδιά με τίτλο «Πανσέληνος στον Αρχαιολογικό χώρο της  Νέας Αγχιάλου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δίπλα στη Βασιλική Α (Αγίου Δημητρίου) των Φθιωτίδων Θηβών στις 9:30 μ.μ, με ελεύθερη είσοδο.
Μια βραδιά γεμάτη αξέχαστες αγαπημένες μελωδίες και γνωστά τραγούδια Ελλήνων(Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.α.) και ξένων συνθετών(Carlos Almaran, Astor  Piazzolla, Kurt.Weill, Andrew Lloyd.Webber κ.α.) που ταιριάζουν απόλυτα με τη βραδιά της Πανσελήνου του Αυγούστου, σε συνδιαλλαγή με λογοτεχνικά αποσπάσματα, ποιήματα και ιστορικές αναφορές του πολύ σημαντικού αρχαιολογικού χώρου της Νέας Αγχιάλου.
Το Μουσικό Σύνολο ''ΙΑΜΒΟΣ'', στην 20χρονη πορεία του, έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία συναυλίες και αφιερώματα σε πολύ σημαντικούς Έλληνες και ξένους συνθέτες, αλλά και διαφορετικά είδη μουσικής. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή Φεστιβάλ και έχει συμμετάσχει σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου