Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ




Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για κάθε Έλληνα περίοδο ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνδράμει στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και να βοηθήσει τους συμπολίτες μας να μη χάσουν την αισιοδοξία τους και να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που λειτουργούσαν και στο παρελθόν στην περιοχή μας.
Στα πλαίσια αυτά με πρωτοβουλία του Συλλόγου και με την ευθύνη εκπαιδευτών μελών του Συλλόγου λειτουργούν και γι’ αυτή τη χρονιά, από τον Οκτώβριο του 2012 εικαστικά  τμήματα Κοσμήματος, Ψηφιδωτού, Ζωγραφικής (για μικρούς και μεγάλους), στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Νέας Αγχιάλου αλλά και αθλητικά τμήματα Αεροβικής Γυμναστικής, Ρυθμικής, Pilates, Μπάσκετ, Βόλλεϋ και Ποδοσφαίρου στις αίθουσες γυμναστικής του Βαρνάλειου 2ου Δημοτικού Σχολείου και του κλειστού γυμναστηρίου του Λυκείου Νέας Αγχιάλου και στο Στέκι δημοτών.
Τη φετινή περίοδο λειτουργούν για πρώτη φορά τμήματα Μπαλέτου, Μοντέρνου Χορού, Χορών Latin και της ασιατικής τέχνης ΤΑΪ ΤΣΙ, ενώ για τις κυρίες και όχι μόνο λειτουργούν επίσης τμήματα Ραπτικής  .
Άμεσα θα ξεκινήσουν τμήματα Κεραμικής, Τένις, Πλεξίματος, Διάφορα Είδη Κεντήματος και εκμάθησης Γαλλικής Γλώσσας για Ενήλικες.
Με απόφαση του Δ.Σ. δεν θα λειτουργήσει φέτος το Τμήμα των Παραδοσιακών Χορών δεδομένου ότι λειτουργούν ανάλογα τμήματα από το δήμο.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Φιλοπροόδου Συλλόγου αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά για την ανταπόκριση που βρήκε από τους πολίτες της Νέας Αγχιάλου ή μεγάλη αυτή προσπάθεια, καθώς συμμετέχουν σε όλες αυτές τις δραστηριότητες πάνω από 400 συμπολίτες μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Δημοτικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου καθώς και τους Δ/ντές των Σχολείων για την παραχώρηση των χώρων άθλησης και κυρίως τον Αντιδήμαρχο Νέας Αγχιάλου κ. Παντελή Πελεκάνο για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου