Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥΤο Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013  τα μέλη και οι φίλοι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στην ταβέρνα «ΤΟ ΣΤΕΚΙ».
Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν μαζί τα μέλη και οι φίλοι του Φιλοπρόοδου αλλά και πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας καθώς κάθε σχεδόν Αγχιαλίτικη οικογένεια συμμετέχει σε κάποια από τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Από νωρίς ο χώρος της γιορτής είχε πλημμυρίσει από κόσμο που  δεν προλάβαιναν να υποδέχονται τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου. Την έναρξη της γιορτής έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ταβέλης ο οποίος αφού χαιρέτησε και ευχήθηκε καλή χρονιά στους παραβρισκόμενους αναφέρθηκε στις δράσεις και τα τμήματα που λειτουργεί ο σύλλογος, τονίζοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη και τη νέα χρονιά. Ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, ο οποίος συγχάρηκε το Φιλοπρόοδο αλλά και τους πολίτες για τη συμμετοχή τους σε τέτοιες κοινωνικές πρωτοβουλίες και τόνισε πως η ενίσχυση και ανάπτυξη της Νέας Αγχιάλου αποτελεί βασική προτεραιότητα του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.
Η εκδήλωση άρχισε με μια ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο καθώς νέοι και νέες που συμμετέχουν στα τμήματα latin χορού του συλλόγου προσέφεραν ένα πολύ όμορφο θέαμα με τις φιγούρες και τη ζωντάνια τους. Στη συνέχεια άναψε το γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα του καταστήματος να ξεσηκώνει τους καλεσμένους και το Δήμαρχο κ. Σκοτινιώτη, τον Αντιδήμαρχο Νέας Αγχιάλου κ. Παντελή Πελεκάνο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου κ. Λευτέρη Διαμαντένια αλλά και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου να ανοίγουν το χορό.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με τη νεολαία της πόλης μας και να δίνει τον τόνο αλλά και τους μεγαλύτερους να διασκεδάζουν και να χορεύουν με τον ίδιο ρυθμό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ηλίας Καραπατάκης, Ευθύμιος Τσάμης , Μαρία Τσιάμη και Θεολόγος  Διαμαντένιας καθώς επίσης και εκπρόσωποι μίας σειράς Συλλόγων της Ν. Αγχιάλου.
            Το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν της πρωτοχρονιάτικη γιορτή μας και να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω έλλειψης χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου