Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ


11/03/2013


       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής: «Ταξιδευτές Ονείρου» της συμπολίτισσάς μας, εξαίρετης ποιήτριας Άννας Ζαράρη, η οποία έχει να επιδείξει εκτός από το ποιητικό της έργο και σημαντική δραστηριότητα στα πολιτιστικά της πόλης μας, μιας και είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της Δημοτικής χορωδίας, του Δημοτικού τμήματος παραδοσιακών χορών, και της θεατρικής ομάδας, από την έναρξή της.
       Ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στην πρόσκληση της παρουσίασης που ανέλαβαν και διοργάνωσαν από κοινού οι σύλλογοί μας, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο «Ήρα Εκδοτική», γεμίζοντας το χώρο του αμφιθεάτρου, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν γοητευμένοι την ποιήτρια να απαγγέλλει μερικά ποιήματά της, αλλά και τον καλλιτέχνη Στέλιο Μουντζούρη να ερμηνεύει μελοποιημένα ποιήματα γνωστών Ελλήνων ποιητών με τη συνοδεία της κιθάρας του.
       Παρουσία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου κ. Παντελή Πελεκάνου, του αιδεσιμότατου πατρός Γεωργίου Κουρκουβάτη, απηύθυναν χαιρετισμό κατά σειρά εμφάνισης τους στο βήμα ο Πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου κ. Γιώργος Ταβέλης, ο Αντιδήμαρχος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Χριστίνα Καρανικόλα. Το έργο της ποιήτριας ανέλυσε σε μεστή και βαθυστόχαστη ομιλία του ο ποιητής και συγγραφέας κ. Λάσκαρης Π. Ζαράρης, κάνοντας αξιοσημείωτες αναφορές στις ιδέες, τα μηνύματα και τον τρόπο γραφής της συμπολίτισσάς μας, ενώ διάβασε παράλληλα κάποιους επιλεγμένους στίχους από το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου