Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Τη Δευτέρα και την Τρίτη 25 και 26 Φεβρουαρίου 2013, ο συγγραφέας Λάσκαρης Π. Ζαράρης παρευρέθηκε στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου «Ήρα Εκδοτική» στο Βόλο, όπου πραγματοποιούνται συναντήσεις δημιουργικής γραφής με υπεύθυνο τον φιλόλογο και συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή.
   Ο συγγραφέας συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές, ηλικίας 8-10 ετών, που συμμετέχουν στα σεμινάρια και τους ενθάρρυνε ν’ αποτυπώσουν τις σκέψεις τους με πολλή φαντασία, προκαλώντας την έμπνευση και τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιών με επίκεντρο τις εικόνες του βιβλίου: «Το νησί και το αθάνατο νερό».
   Ήταν αναμφίβολα δύο ωφέλιμες συναντήσεις, όπου τα παιδιά δοκίμασαν να γνωρίσουν τον κόσμο του παραμυθιού και να συνθέσουν όμορφες ιστορίες, με παραστατικές περιγραφές κι ευχάριστους διαλόγους. Το ταλέντο τους πρέπει να καλλιεργηθεί και ν’ αναπτυχθεί με την κατάλληλη καθοδήγηση και ίσως μελλοντικά ν’ αποκαλύψει έναν αξιόλογο συγγραφέα που δίσταζε στις αρχές να φανερωθεί.
   Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα της γραφής των μικρών μαθητών ενθουσίασαν τον συγγραφέα Λάσκαρη Π. Ζαράρη που τους ευχήθηκε να έχουν πάντα υπέροχες εμπνεύσεις και να εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή της ζωής τους, ώστε να δίνουν πάνω στο χαρτί όλο και πιο πλήρεις δημιουργίες.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Ηρα Εκδοτική για την πρωτοβουλία και σε σένα Λάσκαρη για την συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η " Ήρα Εκδοτική " περιμένει και τα δικά σου έργα Εύη! Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!

      Διαγραφή