Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ "ΛΟΓΩΤΕΧΝΗΣ".


Ημερομηνία: 02/04/2013

Μια μεγάλη γιορτή της λογοτεχνίας προετοιμάζεται εντατικά για το προσεχές Σάββατο σ’ έναν εξαιρετικό χώρο, με σημαντικούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις! Έφτασε η στιγμή να απονεμηθούν τα βραβεία του 3ου διαγωνισμού «ΛόγωΤέχνης» (http://logotexnis.artspot.gr
) που διοργάνωσε η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού ArtSpot με την υποστήριξη των Εκδόσεων Καλέντη.
Το μεγάλο ραντεβού για όλους τους συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό έχει οριστεί στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107-109, Αθήνα) το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, ώρα 8:00 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι νικητές και οι διακριθέντες που διαμένουν στην Αττική δεν θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα πριν την Τελετή Βράβευσης (έχουν ενημερωθεί μόνο οι διαμένοντες εκτός Αττικής, ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους).
Την εκδήλωση θα ανοίξει το ντουέτο με τις Έφη Χριστοδούλου (βιολί) και Μαρία Νεοφυτίδου (πιάνο). Θα ακολουθήσει θεατρική ανάγνωση των 3 πρώτων διηγημάτων από τους ηθοποιούς Ελένη Ζιώγα, Τατιάνα Παπαμόσχου και Κωνσταντίνο Τζούμα. Την τελετή της απονομής των βραβείων θα παρουσιάσει ο Κώστας Κινής και τη διεύθυνση σκηνής θα έχει ο Κώστας Δρακάκης.
Στην εκδήλωση θα είναι παρόντες οι συγγραφείς που έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο της Κριτικής Επιτροπής: Ελένη Γκίκα, Κώστας Μουρσελάς, Γιάννης Ξανθούλης, Χρήστος Οικονόμου και Γιάννης Φαρσάρης.
Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών εδώ: http://www.sgt.gr/gr/stegi/17,70
 Η σελίδα εκδήλωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/165671360257358/

ARTSPOT ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ :: ΒΟΥΛΓΑΡΗ 24, ΤΚ:18533 :: info@artspot.gr ::| Διαγραφή απο την λίστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου