Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κ. Γιώργου Μεριστούδη σχετικά με το 5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Απανταχού Ανατολικορωμυλιωτών στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Σας ενημερώνουμε πως το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. αποφάσισε να διοργανώσει το 5ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Απανταχού Ανατολικορωμυλιωτών, στην Αγχίαλο Βόλου, Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου, κατόπιν βέβαια,πρότασης των δύο εκεί, αδελφών, συλλόγων σας και έπειτα από σειρά συζητήσεων και διαβουλεύσεων που προηγήθηκαν μεταξύ του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Α.Ρ., κ. Γιώργου Μεριστούδη και των άμεσα ενδιαφερομένων παραπάνω φορέων.
Το Αντάμωμά μας, συμπίπτει και "αγκαλιάζει", τις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Aγχιάλου, στην Ανατολική Ρωμυλία το ( 1906), αποδίδοντας κατά αυτόν τον τρόπο, τον ελάχιστο φόρο τιμής, στις μνήμες των αδικοχαμένων αδελφών μας.

Ως Οργανωτική Επιτροπή, ορίστηκε από το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. ,
ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Μεριστούδης,
η Γραμματέας, κα. Μαρίνα Ζωγράφου,
ο Ταμίας κ. Ντίνος Μοσχίδης
και ο Αναπληρωματικός Έφορος Δημοσιών Σχέσεων κ. Παύλος Λιτούδης.

Από το 15μελές συμβούλιο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. ορίστηκαν,
η Συντονίστρια κα. Ευδοκία Παπαχρηστούδη,
Κάκια Λουλούδη,
Ιωάννα Ζεπέλα,
Νικόλαος Παπανικολάου.

Σημειώνουμε δε, πως θα υπάρξει μια επιπλέον επιτροπή, όπου θα συμμετάσχουν, νεολαίοι, οι οποίοι παράλληλα με την Οργανωτική επιτροπή θα βοηθήσουν στη διοργάνωση του Ανταμώματος.
Θα είναι εκπρόσωποι των συλλόγων μας, της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, οι οποίοι και θα γίνουν πολλαπλασιαστές, δίνοντας έτσι το βήμα και αξιοποιώντας το Δυναμικό της εκεί ΝΕΟΛΑΙΑΣ μας.

Η επιπλέον αυτή, Επιτροπή της Νεολαίας, θα απαρτίζεται από τους παρακάτω:

Μαρία Γκογκινούδη, Σοφή Σπανιού, Ηρακλής Τζακόγιας, Χριστίνα Τοσούδη, Κατερίνα Ανδρωνά, Αγγελική Λαμπροθανάση, Λένα Μαμαλούδη, Αλεξάνδρα Μαμαλούδη, Ειρήνη Πεγιάκου, Βάσω Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Ικίζογλου, Δημήτρης Λαφόπουλος, Ολυμπία Λίλιου, Απόστολος Παπαπαναγιώτου , Θεοδώρα Θεοχάρη, Νίκη Βλαϊδου, Χρυσούλα Καλτσονά, Θεοδώρα Καραγιάννη, Δημοσθένης Ζεπέλας, Σπύρος Μινοβγίδης, Πασχάλης Καμπουρούδης, Κουμκούδης Χρήστος, σαφώς έπονται και άλλοι.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως η ΝΕΟΛΑΙΑ της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. προσανατολίζει τη δραστηριότητά της, «ΒΡΑΔΙΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ», κατά τη διάρκεια του ίδιου τριημέρου, 26,27,28 Ιουλίου, στην περιοχή του Βόλου ή της Αγχιάλου, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά και ενεργά,στην γενικότερη οργάνωση, του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Με όλες μας τις δυνάμεις, βάζοντας ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι, ξεκινάμε, τη διοργάνωση του 5ου Ανταμώματός μας, ευελπιστώντας στην επίτευξη του στόχου μας, αυτού, της Διάσωσης και Διάδοσης της Ανατολικορωμυλιώτικης Παράδοσής μας.

Παρακαλούμε τους Συλλόγους μας, μέλη της Ομοσπονδίας της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, με τα χορευτικά τμήματά τους, ώστε να γίνει άμεσα, από την Οργανωτική Επιτροπή, ο προγραμματισμός των παρουσιάσεών τους, για τον οποίο και θα επανέλθουμε με σχετική ενημέρωση προς όλους σας.

Επίσης, σε ένα τέτοιο ΑΝΤΑΜΩΜΑ, Πανελλήνιας Εμβέλειας, είναι κατανοητό, πως γίνεται γενικότερο κάλεσμα, προς όλους τους απανταχού, Αδελφούς μας Ανατολικορωμυλιώτες μουσικούς, αλλά και φίλους μας, να ενισχύσουν, πλαισιώνοντας μουσικά, τη βραδιά, συμβάλλοντας έτσι, από τη δική τους “γωνιά” στην επιτυχία της Μεγάλης αυτής εκδήλωσής μας. Όσοι λοιπόν, επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν, άμεσα, με την Οργανωτική Επιτροπή για να συζητηθούν οι παράμετροι και οι σχετικές λεπτομέρειες της συμμετοχής τους.

Επικοινωνία:

Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Γεώργιος Μεριστούδης τηλ. : 6944336468
Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Μαρίνα Ζωγράφου, τηλ.:6944992985

Συντονίστρια της Νεολαίας της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Ευδοκία Παπαχρηστούδη
τηλ.: 6974104772, email: evdopapach@yahoo.gr

Νεολαίοι
Κακια Λουλούδη ,τηλ.:6939021429
Iωάννα Ζεπέλα, τηλ.:6978420514
Nικόλαος Παπανικολοάου ,τηλ.:6983296869

Γραμματεία Νεολαίας
Σοφία Καρακώστα, τηλ.:6978464539, email: karakosta_sof@yahoo.gr

email Π.Ο.Σ.Α.Ρ.: info@anatolikiromilia.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας, στο γενικό αυτό κάλεσμά μας, η παρουσία όλων μας , η συμμετοχή μας, στη διοργάνωση του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ μας, είναι σημαντική για την επιτυχία του, αλλά και για την επίτευξη του ΣΤΟΧΟΥ μας, τη διατήρηση της Ιστορίας των προγόνων μας, της Ιστορίας της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Βόρειας Θράκης, της δικής μας Ιστορίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου « Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και του Συλλόγου Αγχιαλιτών της Αθήνας, μέλη της Π.Ο.Σ.Α.Ρ., για την πρόταση-προτροπή που έκαναν προς το Δ.Σ της Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του 5ου Ανταμώματος μας, στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στην πατρίδα τους.

Τέλος ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Σκοτινιώτη, τον Αντιδήμαρχο Νέας Αγχιάλου, κ. Πελεκάνο και τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Τσάμη για την άμεση αποδοχή και υιοθέτηση της πρότασης μας, στη συνδιοργάνωση του 5ου Ανταμώματος Ανατολικορωμυλιωτών στη Νέα Αγχίαλο του Δήμου Βόλου, περιμένωντας από αυτούς να αποτελέσουν την "αιχμή του δόρατος" της Ανατολικορωμυλιώτικης μεγάλης
οικογένειας στην κορυφαία αυτή εκδήλωσή μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ

Γεώργιος Μεριστούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου