Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, «ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ».

Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2012
1) ποίησης 2) πεζογραφήματος (διήγημα, αφήγηση, στοχασμοί, πεζοτράγουδο) και 3) δοκιμίου

Έλαβαν μέρος 75 (εβδομήντα πέντε) ποιητές, πεζογράφοι και δοκιμιογράφοι. Ορισμένοι συμμετέχουν με δύο ή και με τα τρία λογοτεχνικά είδη. Διαγωνίζονται 53 ποιήματα, 20 πεζογραφήματα, 10 δοκίμια.

Η Επιτροπή του Διαγωνισμού έχει αριθμήσει κάθε κείμενο με ένα τυχαίο αριθμό από το 1 μέχρι το 100 ενδεικτικά, χωρίς κατάταξη, για τη δική σας επιλογή: ο αριθμός απλώς θα σας βοηθήσει να υποδείξετε ποια κείμενα προτείνετε για τη βράβευση.

Οι ποιητές θα βραβεύσετε 15 ποιήματα, οι πεζογράφοι 6 πεζά και οι δοκιμιογράφοι 4 δοκίμια (συμπεριλαμβάνοντας και το δικό σας κείμενο) χωρίς προτεραιότητα, ως εξής: βραβεύω τα ποιήματα (διηγήματα, δοκίμια) με τους τάδε αριθμούς… Oι αριθμοί να διαχωρίζονται μεταξύ τους με μία παύλα.

Παρακαλείσθε να έχετε στείλει τα αποτελέσματα μέχρι την 31η Μαϊου στο e-mail: kyratsokara@gmail.com με την ένδειξη: Για την Κριτική Επιτροπή του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «Συντροφικότητα».


Σημ.:
Η ΝΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σχεδιάζει για το προσεχές μέλλον μία συστηματική δραστηριότητα στον τομέα των διαγωνισμών, με σκοπό να αναδειχθούν οι διαφορές ανάμεσα στα είδη της λογοτεχνίας, π.χ. το διήγημα να βραβεύεται με διαφορετικά κριτήρια από ένα πεζό με φιλοσοφικούς στοχασμούς κ.ο.κ.
Στον παρόντα διαγωνισμό πάντως, η Κριτική Επιτροπή θα αποφασίσει με βάση τα μέχρι τώρα ισχύοντα γενικώς και θα συνυπολογιστεί με ακρίβεια η δική σας κρίση για τα τελικά αποτελέσματα.
Για την απονομή των βραβείων που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα, με κάθε επισημότητα, θα ειδοποιηθείτε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου