Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛ. Ν.ΑΓΧΙΑΛΟΥ.



Με το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς και μετά την παρουσίαση στο σχολείο μας όλων των ερευνητικών προγραμμάτων (project)  Α και Β τάξης και την παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ- ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ –ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ  ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ»  μαθήτριες της Α Λυκείου έλαβαν μέρος στη τελετή λήξης της γιορτής παιδείας 2013 « Το σχολείο Δημιουργεί» . 
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στη παραλία του Βόλου το Σάββατο 18-05-2013 από την ΔΔΕ Μαγνησίας σε συνεργασία με την επιτροπή παιδείας του δήμου Βόλου. Σ΄ αυτήν η μαθήτρια της Α τάξης Γαλάνη Ευαγγελία παρουσίασε με εκπληκτικό τρόπο ,σχεδόν επαγγελματικό, μια χορογραφία JAZZ. Οι μαθήτριες επίσης της Α τάξης  Μουρτζιλάκη Θεοδώρα , Κυριέρη Βασιλική, Τζανή Αμαλία και Αναστασοπούλου Φρειδερίκη της Β τάξης παρουσίασαν μια διασκευή μοντέρνου χορού και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Ευχόμαστε στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε παρόμοια προγράμματα και εκδηλώσεις και να διακρίνονται στη ζωή τους  σε όλους τους τομείς.
Πρέπει τέλος να τονίσουμε ότι τα προγράμματα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τη σημαντική συμβολή της υπεύθυνης προγραμμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Κα. Δανιηλίδου Κικής.




Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ




ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου