Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ.


Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. Μια σημαντική βραδιά για τη Νέα Αγχίαλο. Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ», κάτι που έγινε ξανά στις αρχές του χρόνου με μεγάλη επιτυχία. Αντίδοτο στην κρίση και την κατήφεια που μας έχει καταπλακώσει  και κυρίως  μια μάχη ενάντια στις συνέπειες αυτής της κρίσης. Λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, σε καιρούς επίθεσης σε δικαιώματα και κατακτήσεις, στο βιός και στη ζωή μας την ίδια, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε από την αδιαφορία της πολιτείας. Στόχος μας η  συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όλες τις οικογένειες της περιοχής μας που δυσκολεύονται να επιβιώσουν σ’ αυτές τις συνθήκες.
Όσοι παραβρεθούν θα διασκεδάσουν  με όλα τα είδη μουσικής  καθώς στο πρόγραμμα  της εκδήλωσης συμμετέχουν όλοι οι  ντόπιοι καλλιτέχνες της περιοχής της Νέας Αγχιάλου, από ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην  ελληνική μουσική μέχρι πιο νέους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Θα  εμφανιστούν και θα μας διασκεδάσουν  αφιλοκερδώς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους:
Αιμονιώτης Βασίλης, Αποστολόπουλος Γιώργος, Αποστολοπούλου Μϊτσα, Βούζας Θωμάς,  Δερδελάκου Νεφέλη, Θεοχαράκης Στάθης, Ζώτος Δημήτρης, Ιγγλέζος Κώστας, Καραμπερόπουλος Κώστας, Κόκκινος Γιώργος (Τζίνο), Κολοκοτρώνης Γιάννης, Κολώνης Γιώργος, Μουτζούρης Στέλιος, Νικολέση Μπέτη, Πάγκαλος Γιώργος, Πολίτης Γιάννης, Σπύρου Γιώργος, Τζάερλης Φάνης, Τζαλαβρέτα Ζωή, και άλλοι. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει ο Στάθης Θεοχαράκης.
Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου με  τρόφιμα που μπορεί ο καθένας να προσφέρει και τα οποία θα συγκεντρώνονται στην είσοδο της ταβέρνας. Η  κάρτα που θα πληρώνει ο καθένας με το συμβολικό αντίτιμο των 2 € και τυχόν προσφορές σε χρήματα, θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό  για την αγορά  και νωπών προϊόντων.
Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ της Πέμπτης και τα ποτά που θα καταναλωθούν θα είναι σε συμβολικές τιμές (Μπύρα 1,5 €, Κρασί 1,8 €, Αναψυκτικά 1 €, Νερό μικρό 0,5 € μεγάλο 1 €, Ποτά βότκα - ουίσκι, κλπ 3 €), χάρη στην ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» κ. Γιαννακού Θωμά.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι πολίτες της Νέας Αγχιάλου θα συμμετέχουν στην προσπάθειά μας. 

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

1) Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ»
2) Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ»
3) Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου
4) Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου
5) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου
6) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου δημοτικού Σχολείου
7) Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου
8) Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων
9) Σύλλογος Κτηνοτρόφων
10) Σύλλογος Κυνηγών
11) Σύλλογος Οξυωτών.
12) Σύλλογος «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ»
13) Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου