Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση Βιβλίων Ποίησης στο Βόλο του Κωνσταντίνου Παρδάλη και της Κατερίνας Βεργετάκη.

Tο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των βιβλίων ποίησης του Κωνσταντίνου Παρδάλη (Διοικητής Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, ποιητής, συγγραφέας) και της Κατερίνας Δ. Βεργετάκη (ποιήτρια, συγγραφέας), στο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ Club" στη Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας, στο 15ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής οδού Βόλου-Φαρσάλων.
 
Την εκδήλωση παρουσιάζει και συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, ενώ ποιήματα θα απαγγείλουν: ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και οι ηθοποιοί: Βλάσης Ζώτης, Μπέτυ Νικολέση, Άννα Ζαράρη, Στέλιος Μουτζούρης.
 
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι: Γιώργος Φουντούλης (συνθέτης, σολίστ στην κιθάρα), Τόλης Κόκκινος (Πιάνο), Θοδωρής Καρκατσέλας (Πιάνο).
 
Μελοποιημένα ποιήματα των: Καβάφη, Βάρναλη, Γκάτσου, Ελύτη, Ρίτσου, Ελευθερίου, Παρδάλη, Βεργετάκη, θα ερμηνεύσουν οι τραγουδιστές: Μαριάννα Ζάχου, Μαρίνα Βολουδάκη και Στέλιος Μουτζούρης.
 
Τέλος, την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Διατήρησης και προβολής της παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου.
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της International Art Academy (Διεθνής Ακαδημία Τέχνης). 
 
Την έκδοση των βιβλίων ανέλαβε η "ΗΡΑ Εκδοτική", με την χορηγία του Catering "Μαγική Γάστρα".

Είσοδος ενηλίκων: 10 €. Περιλαμβάνει, βιβλίο της επιλογής του προσκεκλημένου, χρήση του μπουφέ και συμμετοχή στην κλήρωση.

Είσοδος για παιδιά: 5 €. Περιλαμβάνει, χρήση του μπουφέ και συμμετοχή στην κλήρωση.

Ανεξάρτητη πώληση βιβλίου από την "ΗΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ", με τη χορηγία του Catering "Μαγική Γάστρα", τιμή βιβλίου: 10 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου