Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

                                              18 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά, των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, και Κλασσικού Μπαλέτου, που λειτούργησαν υπό την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, την Κυριακή 15 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου,  παρουσιάστηκαν επιδείξεις όπου οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των μικρών παιδιών θαύμασαν τους μελλοντικούς αθλητές και χορευτές.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής με υπεύθυνη τη Γυμνάστρια Μωραΐτου Δέσποινα, και κατόπιν παρουσιάστηκαν χορογραφίες Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού με υπεύθυνη τη Γυμνάστρια Κουτούφη Ελένη. Τα όμορφα πολύχρωμα κουστούμια, οι ωραίες χορογραφίες και η χάρη των παιδιών ενθουσίασαν τους θεατές, μικρούς και μεγάλους.
Ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γιώργος Ταβέλης ανανέωσε το ραντεβού για την λειτουργία των τμημάτων μετά το καλοκαίρι.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς γυμναστές και χορευτές και προσφέρθηκαν εκ μέρους του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, δωράκια, παγωτά και αναψυκτικά.
Έχουν ολοκληρωθεί για φέτος και τα άλλα αθλητικά προγράμματα, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο γυναικών, Βόλεϊ, Τένις, Ζούμπα και Πιλάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου