Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Α (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ – ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.


   


   Η 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων με αφορμή τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης πανσέληνου θα διοργανώσει ένα διήμερο μουσικών εκδηλώσεων στον Αρχαιολογικό χώρο της Βασιλικής Α (Αγίου Δημητρίου) των Φθιωτίδων Θηβών – Νέας Αγχιάλου στις 9 και 10 Αυγούστου 2014.
   Συγκεκριμένα, το Σάββατο   9 Αυγούστου στις 9μ.μ  σε συνδιοργάνωση με την Δημοτική επιχείρηση Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί συναυλία «Απόψε με Πανσέληνο» με την Έρρικα Πατρικίου. Στο πιάνο θα συνοδεύει  ο Ηλίας Χατζόγλου. Θα ακουστούν τραγούδια  Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και άλλων γνωστών Ελλήνων συνθετών.  
   Την Κυριακή  10  Αυγούστους στις 9μ.μ  σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και τον μουσικό σύλλογο της Νέας Αγχιάλου «Ρωμανός ο Μελωδός» θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση «Τραγούδια για το φεγγάρι» με την Μπέττυ Νικολέση. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Στάθης Θεοχαράκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου