Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης του Περιοδικού «Νουμάς» -ΕΛΗΞΕ

To Λογοτεχνικό Περιοδικό «Νουμάς» που συμπλήρωσε 20 χρόνια αδιάκοπης εκδοτικής πορείας, συμμετέχοντας στο έτος «Οδυσσέα Ελύτη» -εκατό χρόνια από τη γέννηση του-προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης με τους ακόλουθους όρους:
Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι γράφουν ποίηση. To θέμα είναι ελεύθερο. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να στείλουν ένα ή δύο ποιήματα, σε 5 αντίγραφα και με ψευ­δώνυμο και εντός φακέλου το ονοματεπώνυμο. Κάθε ποίημα δεν πρέπει να είναι μικρότερο των 15 στίχων και μεγαλύτερο των 40 στίχων. Ημε­ρομηνία αποστολής ορίζεται: από 1ης Μαρτίου έως 30 Ιουλίου 2011. Πενταμελής Επιτροπή από έγκριτους κριτικούς της Λογοτεχνίας θα κρί­νουν και υποβαλλόμενα έργα.
Για την αντιμετώπιση των δαπανών διορ­γάνωσης (αίθουσα, έντυπα, έπαθλα, διπλώματα) ορίζεται ποσό συμμετοχής 20 ευρώ καταβαλλό­μενο με την υποβολή των έργων εκτός του φα­κέλου συμμετοχής ή με ταχυδρομική επιταγή.
Θα δοθούν 3 βραβεία με χρηματικά έπα­θλα, 3 έπαινοι και 3 μνείες. Σε όλους τους συμ­μετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα. H απονομή των διακρίσεων θα γίνει στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια του «Νουμά» το Φθινόπωρο.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΟΥΜΑΣ
ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 54 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Τ.Κ. 27100
FΑΧ: 32659
Τηλ. 26210/3373, 25710

(Πηγή: Λογοτεχνικές και εκπαιδευτικές αναφορές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου