Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το περιοδικό «ΔΙΑΒΑΖΩ» -ΕΛΗΞΕ

Γιορτάζοντας δέκα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του το Μάρτιο του 2001, το αεροδρόμιο προσκαλεί τη συγγραφική πένα σε ένα λογοτεχνικό ταξίδι. Σε συνεργασία με το περιοδικό "Διαβάζω", ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα «Ταξίδι στον Αέρα» / «Journeys by Air».

Από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 28 Ιουνίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα διηγήματά τους –στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα– στο περιοδικό «Διαβάζω» (Χαριλάου Τρικούπη 38, Τ.Κ. 106 80, Αθήνα, με την ένδειξη: Για το Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα «Ταξίδι στον αέρα» ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taxidistonaera@gmail.com).

Τα διηγήματα θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους λογοτέχνες: Κώστα Μουρσελά, Θανάση Βαλτινό, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αργυρώ Μαντόγλου και Γιώργο Ξενάριο.
Μετά την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, οι έξι νικητές του διαγωνισμού (3 για το ελληνικό διήγημα και 3 για το αγγλικό) θα κερδίσουν από ένα ταξίδι για δύο άτομα και το διήγημά τους θα δημοσιευθεί στο περιοδικό “Διαβάζω” και στο περιοδικό του αεροδρομίου «2board».
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2011.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να είναι 18 ετών και άνω -εξαιρουμένων των εργαζομένων στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.- και να υποβάλουν ένα και μοναδικό διήγημα έκτασης έως 2.000 λέξεις. Επίσης, πρέπει να αναγράψουν πλήρως τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ταχυδρομική διεύθυνση, email), στην εισαγωγική σελίδα του διηγήματος, ειδάλλως τίθενται αυτόματα εκτός διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου