Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Λογοτεχνικό Περιοδικό "Diasporic Literature", τεύχος 2, Σεπτέμβριος 2011

Αγαπητοί φίλοι,

Το τεύχος 2 (Σεπτ. 2011) του περιοδικού "Diasporic Literature" είναι έτοιμο και αναρτημένο στη δική του σελίδα της Διασπορικής Λογοτεχνικής Στοάς - http://diasporic.org/magazine/

Όπως ίσως γνωρίζετε φέτος και σ' αυτό το τεύχος η θεματολογία του καταπιάνεται με ΤΑ ΔΑΣΗ και τη φύση, διότι τα Ηνωμένα Έθνη επέλεξαν το 2011 για να εγείρουν θέματα περιβάλλοντος και ειδικότερα τα δάση. Το περιεχόμεννο περιλαμβάνει βραβευμένα έργα του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε το Μάρτιο φέτος, δυο αξιόλογους ζωγράφους που ζωγραφίζουν τα δάση, ένα θεατρικό, ψηφιακές εικόνες και άλλα πολλά στο τεύχος των 129 σελίδων, το οποίο τα Ηνωμένα Έθνη επικύρωσαν μέσω του διαγωνισμού και της έκδοσης.

Ως γνωστό το ψηφιακό περιοδικό "Diasporic Literature" διανέμεται δωρεάν, και γι' αυτό θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας που φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δρομολογήσει ένα τόσο ποιοτικό συλλογικό έργο.

Είναι καιρός τώρα να το απολαύσει ο υπόλοιπος κόσμος το πρώτο ψηφιακό λογοτεχνικό περιοδικό των Ελλήνων της Αυστραλίας και της Διασποράς το οποίο στηρίχθηκε από κυβερνητικούς οργανισμούς της Ελλάδας και Αυστραλίας στη σελίδα http://diasporic.org/magazine - Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό και τους υποστηρικτές εντός των σελίδων του. Συγχαρητήρια και πάλι στα βραβευμένα έργα.

με θερμούς χαιρετισμούς από τη Διασπορική Λογοτεχνική Στοά

Iakovos Garivaldis
Diasporic Literature Spot
emails: literature@diasporic.org & mnimes@diasporic.org
P.O. Box 2343, Caulfield Junction, Vic 3161, Australia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου