Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε. Λ. Β. Ε.)

   Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος προκηρύσσει λογοτεχνικό διαγωνισμό λυρικής ποίησης για τα μέλη της. Θα επιλεγούν δεκαπέντε ποιήματα, τα οποία θα μελοποιηθούν από τον μουσικοσυνθέτη κ. Καμπάνη Σαμαρά και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση μουσικοποιητικής βραδιάς και θα αποτελέσουν το υλικό ενός ψηφιακού δίσκου (CD), που θα παραχθεί από τον μουσικοσυνθέτη με έξοδα, κατ’ αναλογία, των συμμετασχόντων ποιητών.

   Η προεπιλογή θα γίνει από επιτροπή και η τελική επιλογή από τον κ. Καμπάνη Σαμαρά.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:


  1. Οι συμμετέχοντες να είναι μέλη της Ε.Λ.Β.Ε., τακτικά ή δόκιμα.
  2. Τα ποιήματα να είναι λυρικά και να μην υπερβαίνουν τους είκοσι (20) στίχους, είτε με μέτρο και ομοιοκαταληξία είτε με ελεύθερο στίχο.
  3. Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει με δύο (2) ποιήματα.
  4. Τα ποιήματα να υποβληθούν σε τρία (3) αντίτυπα το καθένα, με ψευδώνυμο, που θα αναγράφεται κάτω από τα ποιήματα και στον εξωτερικό φάκελο, μέσα στον οποίο θα υπάρχει ένας κλειστός μικρότερος φάκελος, που θα περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του ποιητή, την πλήρη διεύθυνση και τα τηλέφωνά του.
  5. Τα ποιήματα πρέπει να αποσταλούν στην Ε.Λ.Β.Ε., Τσιμισκή 128, 54621, Θεσσαλονίκη, με απλή επιστολή και όχι συστημένη, το αργότερο μέχρι 30.04.2012. Θα ληφθεί υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας



Νικηφόρος-Βύρων Καμπάς                             Γιώργος Παναγιωτάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου