Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου


                                     17 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Παρασκευή 16 Μαρτίου παραδόθηκε στην Αθήνα στο φιλανθρωπικό Πανελλήνιο Σύλλογο «Η ΕΛΠΙΔΑ» μια μεγάλη ποσότητα ρούχων, για να διατεθεί στα σπαστικά άτομα στη Λέρο αλλά και σε εγκαταλελειμμένα – κακοποιημένα και ανάπηρα ανήλικα παιδιά.
Αυτό ήταν το επιστέγασμα της τρίμηνης εκστρατείας τόσο των μελών του συλλόγου αλλά και με τη συνεργασία και άλλων φορέων της περιοχής και ιδιαίτερα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των δημοτικών σχολείων της Ν. Αγχιάλου «Βαρνάλειο» και «Ευγένειο», για τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τέτοιας ενίσχυσης. Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε προσφορές από όλη την περιοχή της Νέας Αγχιάλου αλλά και από πολλά μέρη της Θεσσαλίας (Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα κ.α.), ενώ το πρόβλημα της μεταφοράς του φορτίου λύθηκε με την προσφορά του μεταφορέα κ. Μαγγίδα ο οποίος μετέφερε το φορτίο με πολύ χαμηλή τιμή. Συγκινητική για όλους μας υπήρξε και η συμπαράσταση των εργαζομένων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Δήμητρα» οι οποίοι με πρωτοβουλία του κ. Κώστα Τούρνα ανέλαβαν το κόστος της μεταφοράς.
Με απόφαση του Συλλόγου ξεκινά και νέα εκστρατεία για συλλογή ρουχισμού – παπουτσιών, για μικρούς και μεγάλους καθώς και παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου