Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ


15/10/2012

       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου: «Το νησί και το αθάνατο νερό» του συμπολίτη μας, ταλαντούχου και πολυβραβευμένου συγγραφέα Λάσκαρη Π. Ζαράρη.
       Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της παρουσίασης που ανέλαβε και διοργάνωσε ο σύλλογός μας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Αγχιάλου, γεμίζοντας τον χώρο του αμφιθεάτρου, όπου γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν και να ενθουσιαστούν με τις χορευτικές φιγούρες των παιδιών της σχολής χορού «Break A Move» του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, αλλά και να ακούσουν γοητευμένοι τις αναγνώσεις αποσπασμάτων του βιβλίου από τους ηθοποιούς της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας της Νέας Αγχιάλου: Αθηνά Γκούβερη, Άννα Ζαράρη, Στέλιο Μουντζούρη και Εύη Τόλια.
       Παρουσία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου κ. Περικλή Πελεκάνου, απήυθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γεώργιος Ταβέλης, ο συγγραφέας κ. Λάσκαρης Π. Ζαράρης, ενώ για το βιβλίο μίλησε ο φιλόλογος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Διονύσης Λεϊμονής, ο οποίος κάνοντας μία γλαφυρή εισήγηση, ανέλυσε τις ιδέες, τα μηνύματα και τον τρόπο γραφής του συμπολίτη μας, με τρόπο απλό και κατανοητό για τους μικρούς σε ηλικία παρευρισκομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου