Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ


Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στο δημοτικό αμφιθέατρο η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι τοπικοί σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου και συγκεκριμένα ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ», η ΄Ενωση Καταστηματαρχών, ο Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του «ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ» 1ου Δημοτικού Σχολείου και του «ΒΑΡΝΑΛΕΙΟΥ» 2ου Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Οξυωτών Ν. Αγχιάλου και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος.
Αν και ο άσχημος καιρός δεν προσφερόταν, το αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείου Ν. Αγχιάλου πλημμύρισε από παιδιά που μαζί με τους γονείς τους ήθελαν να διασκεδάσουν και να ζήσουν το κλίμα των ημερών.
Η δίωρη εκδήλωση ήταν οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Με την έναρξη του προγράμματος, Τα μέλη της δημοτικής χορωδίας της Ν. Αγχιάλου Μαχαίρα Κρυσταλλία και Πολυμείδη Αρετή, με τη συνοδεία πιάνου από το Στάθη Θεοχαράκη συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η συνέχεια ακόμη καλύτερη με τον Παναγιώτη Κουλέλη και την ομάδα του να αφηγούνται με μοναδική ζωντά­νια παραδοσιακές  χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια. Καθώς δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης η εκδήλωση έκλεισε με μέλη των συλλόγων ντυμένα με τις παραδοσιακές κόκκινες φορεσιές να μοιράζουν  δώρα και γλυκά σε όλα τα παιδιά σκορπίζοντας τη χαρά και την αισιοδοξία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Νέας Αγχιάλου κ. Παντελής Πελεκάνος που τόνισε τη σημασία της ενότητας των μαζικών φορέων, την καθολική προσπάθεια και της σύμπνοιας των τοπικών κοινωνιών στην αντιμετώπιση των κρίσιμων στιγμών που ζούμε. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο απελθών Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου κ. Νίκος Στάνιος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Ευθύμιος Τσάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου