Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΜΗ  ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ
     ΣΤΑΔΙΟΥ – ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ Ν. ΙΩΝΙΑ  – Τηλ: 6944388045
  

Βόλος   20- 3-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις της  σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Αντώνη Μαραγκάκη «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» προσφέροντας άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και Κυριακή στις 8.00 μ.μ.

Το έργο διαδραματίζεται στο σπίτι ενός ζωγράφου που ζει με τη γυναίκα του και τη χήρα νύφη του. Η ζωή κυλάει όμορφα μεταξύ τους, μέχρι που ένας παιδικός του φίλος (και προσωπικός του γιατρός) με το πρόσχημα ότι πρόκειται να κάνει μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση στην καρδιά, του ζητά ως τελευταία του επιθυμία να του δανείσει την όμορφη γυναίκα του. Αυτό το αίτημα δημιουργεί πολλούς μπελάδες στον ήδη ζηλιάρη και καχύποπτο σύζυγο, που τελικά πείθεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του φίλου του. Το πρόβλημα όμως γίνεται πιο μεγάλο όταν η γυναίκα του μένει έγκυος. Τελικά το παιδί τίνος είναι; Δικό του, του γιατρού ή του άλλου παιδικού του φίλου του;
Μια σύγχρονη Ελληνική κωμωδία που η δράση του έργου και των χαρακτήρων σε συνάρτηση με τον γρήγορο ρυθμό της παράστασης προσφέρουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. 

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Αντώνη Μαραγκάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα.


Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνση Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.


Προπώληση εισιτηρίων γίνεται μια  ώρα  πριν  την  παράσταση  στο  ταμείο  του  Θεάτρου.

Η παράσταση γίνεται με την συνεργασία του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και της ΔΟΕΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου