Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΚΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΗΣ.


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βόλου και με την υποστήριξη του περιοδικού WISH, οργανώνει Gala με δημοπρασία Έργων και Αντικειμένων Τέχνης. 
  Τη Δημοπρασία θα συντονίσει ο κ. Σωτήρης Πολύζος και τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και το Έργο του Οδηγισμού.

   Σημειώνεται ότι ο Οδηγισμός είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη και ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα. 
   Σκοπός του είναι να συντελέσει στην ανάπτυξη των παιδιών και των νέων, ώστε να γίνουν άτομα υπεύθυνα, ελεύθερα και ικανά για να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. 
   Τα παιδιά και οι νέοι μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες αξιοποιούν τις δεξιότητές τους, μαθαίνουν να είναι υπεύθυνοι και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Μαθαίνουν επίσης να ζουν στη φύση και να σέβονται το περιβάλλον. Δημιουργούν ισχυρές φιλίες και ανακαλύπτουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. 
Για τη δράση του έχει βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Δήμο Αθηναίων και πολλούς Δήμους της Χώρας μας για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι ο επίσημος φορέας του παγκόσμιου Οδηγισμού στην Ελλάδα και αριθμεί 20.000 μέλη σε όλη τη χώρα. 
Το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξακολουθεί εδώ και 75 χρόνια να αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά και δραστήρια Τοπικά Τμήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα γίνει σε ένα μαγευτικό περιβάλλον την 
Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ στο Roof Garden του Park Hotel. 

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 25 ?, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το δείπνο και το ποτό. 

   Για το σκοπό της εκδήλωσης προσέφεραν διάφορα αντικείμενα και έργα τέχνης η κ. Άννα Παπαγιάννη ένα ζωγραφικό πίνακα της Μάρας Καρέτσου και έναν του John Levy, οι ζωγράφοι κ.κ. Ευσταθίου Θανάσης, Κοτζαογλανίδου Αιμιλία, Κούρκουλου Αγγελική, Παναγιωτόπουλου Μαρία, Παπαδήμας Σταμάτης, Ποδιάς Νικόλαος και Σαράτσης Δημήτριος από έναν ζωγραφικό πίνακά τους, η κ. Χιώτη Παπαεμμανουήλ Λιλή μία από τις Αγιογραφίες της, η κ. Σιούφη Κική τρία χειροποίητα στεφάνια Βεργίνας, τα καταστήματα Αλεξανδρίδης Gallery Κάπα, Elki, Ηλιόπουλος Βασίλειος, Καραμαρλής, Μόρφη Άννα-Σοφία και Πρίντσιπα Ζωή προσέφεραν αντικείμενα τέχνης και τέλος αντικείμενα τέχνης προσέφερε η κ. Παπαγιάννη Άννα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 
2421057163, 
6979582183 και 
6932735261.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου