Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4/12/2013.



Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 – Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. Ο χώρος ίδιος, η ταβέρνα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» του κ. Θωμά Γιαννακού. Ο στόχος ίδιος, η ενίσχυση των συντοπιτών μας που έχουν ανάγκη. Είμαστε όλοι εκεί. Οι σύλλογοι της Νέας Αγχιάλου που διοργάνωσαν την εκδήλωση, όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες  και όχι μόνο, που σκόρπισαν κέφι και αισιοδοξία με τη μουσική και τα τραγούδια τους, όλοι σχεδόν οι επαγγελματίες που προσέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του και βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω σ΄ αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Μαζί μας και αντιπροσωπεία από το δίκτυο Αλληλεγγύης του Βόλου. Το αποτέλεσμα συγκινητικό. Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων αλλά και ικανοποιητικού χρηματικού ποσού που από την επόμενη μέρα της εκδήλωσης και εν΄ όψει των γιορτών των Χριστουγέννων  άρχισαν να διανέμονται με διακριτικότητα και χωρίς κανέναν αποκλεισμό, στους άπορους και ανήμπορους συμπολίτες μας.
Τόσο στη σύντομη ομιλία εκπροσώπου των συλλόγων όσο και στο χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Ν. Αγχιάλου κ. Παντελή Πελεκάνου έδωσαν με δυο λόγια τη σημασία της βραδιάς καθώς τόνισαν πως η προσπάθεια αυτή είναι ο καλύτερος οδηγός για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίση την οποία ζούμε όλοι μας.
Εμείς, τα Δ.Σ και τα μέλη των Συλλόγων που συμμετείχαμε στη διοργάνωση οφείλουμε από τη μεριά μας να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους καλλιτέχνες βοήθησαν αφιλοκερδώς στην επιτυχία της εκδήλωσης και στον κόσμο που γέμισε το χώρο και γλέντησε με την ψυχή του δείχνοντας το δρόμο για το ξεπέρασμα της κρίσης:  κοινωνική αλληλεγγύη, θάρρος και αξιοπρέπεια ως άτομα και ως κοινωνία.
Οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος ήταν: Αιμονιώτης Βασίλης - Αλεξίου Γιώργος - Αποστολόπουλος Γιώργος - Αποστολοπούλου Μϊτσα - Βούζας Θωμάς - Δερδελάκου Νεφέλη - Θεοχαράκης Θεοχάρης - Θεοχαράκης Στάθης - Ζώτος Δημήτρης - Ιγγλέζος Κώστας - Καραμπερόπουλος Κώστας - Κόκκινος Γιώργος (Τζίνο) - Κολώνης Γιώργος – Μήτσιου Γιώργος - Μουτζούρης Στέλιος - Νικολέση Μπέτη - Πάγκαλος Γιώργος - Πολίτης Γιάννης - Τζάερλης Φάνης - Τζαλαβρέτα Ζωή
Οι διοργανωτές σύλλογοι
1) Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ»
2) Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ»
3) Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου
4) Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου
5) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου
6) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου
7) Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου
8) Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων
9) Σύλλογος Κτηνοτρόφων
10) Σύλλογος Κυνηγών
11) Σύλλογος Οξυωτών.
12) Σύλλογος «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ»
13) Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου