Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
σας υπενθυμίζουμε, ότι  τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα του 4ου ορόφου στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο,  θα πραγματοποιηθεί το φιλολογικό μνημόσυνο για την αγαπημένη μας Πόπη Αντωνίου – Σφαλαγκάκου.
Σεμνά και λιτά, αλλά με μεγάλη αγάπη, θα τιμήσουμε τη μνήμη της και θα της αφιερώσουμε αυτή την εκδήλωση της ΕΛΒΕ, της Ένωσης που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε, με μεγάλο κόστος.
Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε, ώστε να της αποδοθεί η τιμή που της αξίζει, προσφέροντας της ως θυμίαμα την αγάπη μας, να φωτίζει το δρόμο της.
Αυτής της σπουδαίας ποιήτριας, που ήξερε να αγαπά και να συγχωρεί. Αυτής της σπουδαίας γυναίκας, που αγιάστηκε από τον πόνο.

Φιλικά
Δρ Ελένη Μούζουρα

2 σχόλια:

  1. Ax τι ανάρτηση είναι αυτή! πόσο άσχημο νέο είναι να μαθαίνεις για κάποιον που γνώρισες στα νεανικά σου σχολικά χρόνια, χάθηκες στην πορεία ,αλλά δε ξέχασες οτι έφυγε!
    Θυμάμαι την Πόπη με την μακρυά ξανθιά κοτσίδα της,ένα κορίτσι που έσφυζε απο ζωή και δυναμικότητα στη Ζάκυνθο του '70 που υπηρετούσε ο πατέρας της και σήμερα μαθαίνω οτι δε υπάρχει πια;;; Είναι τόσο τραγικό! Λυπάμαι ειλικρινά πολύ κι εύχομαι ναναι ελαφρύ το χώμα που την σκέπασε.Τη θυμάμαι πάντα με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, είναι τραγικό γεγονός και μάλιστα για ανθρώπους όπως εσείς που την είχατε γνωρίσει στο παρελθόν. Οι άνθρωποι όμως, ακόμη και αν φύγουν από τη ζωή, εξακολουθούν να μας επηρεάζουν με τα λόγια τους και τα έργα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή