Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.




Φίλες και φίλοι,  καλησπέρα.
Μια πρωτοποριακή κίνηση έχει ξεκινήσει στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών,  το Αίτιον Κίνημα Ιδεών, με στόχο την προώθηση του πολιτισμού, της ελληνικής γλώσσας, του θεάτρου, εικαστικών κ.α. με όλες τις υποδομές, Αίτιον Περιοδικό (που φτάνει σε όλον τον ελληνισμό), Πολυχώρο πολιτισμού, εκδοτικό οίκο, θέατρο, ραδιόφωνο, τηλεόραση, απευθύνεται σε κάθε ανήσυχο άνθρωπο των Γραμμάτων και των Τεχνών, προσκαλεί όλες τις Ενώσεις, Συλλόγους, Οργανώσεις  γραμμάτων και Τεχνών στην κοινή προσπάθεια για τον πολιτισμό και την προώθηση των ιδεών και τη διαμόρφωση των σύγχρονων πολιτιστικών ρευμάτων. Άλλος στόχος είναι η προώθηση του αξιόλογου έργου των δημιουργών στους τομείς αυτούς σε όλο τον ελληνισμό και όχι μόνο, γιατί απευθυνόμαστε στην ανθρωπότητα, γι' αυτό οι εκδόσεις και θα μεταφραστούν και στα Αγγλικά.
Το Αίτιον Κίνημα ιδρύθηκε στην Αθήνα και ξεκινά επεκτείνεται σε όλη τη χώρα από τη Θεσσαλονίκη με την ίδρυση του Αίτιον Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκε προχθές.  Επισυνάπτω σχετικές πληροφορίες.
Γι αυτό σας προσκαλούμε την Παρασκευή 27.3.15 και ώρα 7:30΄μ.μ. στη Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης Εθνικής Αμύνης 27,  για την παρουσίαση του περιοδικού Αίτιον και την παρουσίαση του Αίτιον της Θεσσαλονίκης από την ιδρυτική ομάδα της Αθήνας, σημαντικούς ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία «Χρίστος Τσολάκης», του Συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής ΑΠΘ  «ο Φιλόλογος» και γίνεται με την στήριξη Ενώσεων των Γραμμάτων και Τεχνών της Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτή την ενημέρωση σε κάθε «ανήσυχο» άνθρωπο των Γραμμάτων και των Τεχνών και σας περιμένουμε να ενημερωθείτε οι ίδιοι και άμεσα για αυτή την κίνηση που φιλοδοξεί να αποτυπώσει το νέο ρεύμα στις τέχνες και τα γράμματα, το ελληνικό κίνημα ιδεών.

Εκ μέρους του Αίτιον Θεσσαλονίκης
Με εκτίμηση
Ελένη Μούζουρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου