Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου Φιλοπρόοδου Συλλόγου για τον καθαρισμό της παραλίας της Νέας Αγχιάλου.




 
          
Πληροφορίες: Γ. ΤΑΒΕΛΗΣ

( 2428076904 - 6974181937

Email: gtavelis@gmail.com



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με συνθήματα: (Δίνουμε ένα χέρι βοήθειας στη φύση - Καθαρίζουμε την παραλία μας - Ομορφαίνουμε τον τόπο μας - Σεβόμαστε  το περιβάλλον - Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εικόνα  της πόλης μας), την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, από πολύ νωρίς, μέλη και φίλοι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου και από την Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Φθιώτιδες Θήβες – Νέα Αγχίαλο», πήραν μέρος στο καθαρισμό της παραλίας της πόλης μας.

Με καπέλα, γάντια, τσάπες, κλαδευτήρια, τσουγκράνες και οπωσδήποτε πολύ κέφι, για αρκετές ώρες κλαδέψαμε, κόψαμε χόρτα, μαζέψαμε σκουπίδια και υλικά για ανακύκλωση.

Τα μέρη που καθαρίστηκαν ήταν τα πάρκα και η παραλία. Εκείνο που χρειάζεται να γίνει είναι ασφαλώς να διατηρούμαι τους χώρους καθαρούς και ιδιαίτερα τη θάλασσα, να κάνουμε κι άλλες εξορμήσεις καθαριότητας σε εθελοντική βάση, αλλά και ο Δήμος να ενισχύσει το προσωπικό που είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον καθαρισμό αλλά και για το πράσινο γιατί η εικόνα της Νέας Αγχιάλου θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Η υπόσχεση του Συλλόγου είναι ότι τέτοιες προσπάθειες θα συνεχιστούν και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν και άλλοι μιμητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου