Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Επαναδημοσίευση του ποιητικού διαγωνισμού της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, με συμπληρωματικά στοιχεία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 35 χρόνων πολιτιστικής δράσης της Ένωσης στον Βορειοελλαδικό χώρο, ιδία στην Θεσσαλονίκη, προκηρύσσει ποιητικό διαγωνισμό με θέμα: «Πανανθρώπινες αξίες» (Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Ελευθερία, Ισότητα, Ομόνοια, Αγάπη, Αρετή κ.ά.). Αναμένουμε την συμμετοχή σας. Η πρόσκληση απευθύνεται και στους Ελληνόφωνες της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας. 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα ποιήματά τους σε τέσσερα αντίτυπα, το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015, με ψευδώνυμο στην Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.), Τσιμισκή 128, Τ.Κ. 54621 Θεσσαλονίκη, (απλά και όχι συστημένα). Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να στείλει ένα ποίημα μέχρι 30 στίχους. Σε κάθε ποίημα και στα αντίτυπα, όπως και στον φάκελο αποστολής θα αναγράφεται το ψευδώνυμο. Μέσα στον φάκελο αποστολής μαζί με το ποίημα και τα αντίτυπα θα υπάρχει μικρότερος φάκελος κλειστός, όπου θα αναγράφεται το πραγματικό όνομα, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα του και το e-mail του  διαγωνιζόμενου. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους των γραμμάτων.
Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε εκδήλωση με την αρχή του νέου έτους.

Υπάρχει δυνατότητα μελοποίησης ή έκδοσης των διακριθέντων ποιημάτων για αυτό θα χρειαστεί αργότερα να μας στείλετε με e-mail το ποίημα σας  σε ψηφιακή μορφή, όχι σε φωτοτυπία ή σκαναρισμένο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Άννα Φαχαντίδου
Η Γεν. Γραμματέας Γεωργία - Γοργώ Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου