Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ.
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Α.Π.Θ.
Μπρούφα 12, 546 41 Θεσσαλονίκη
Τηλ.& φαξ: 2310 888035
Ηλεκτρονική διεύθυνση: filologos1962@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.philologos.gr

                                                                        Θεσσαλονίκη 28 Δεκεμβρίου 2016   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. «Φιλόλογος» βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών με Βραβείο της Τάξης Γραμμάτων και Καλών Τεχνών 2016  «για την αξιολογότατη επιστημονική και πολιτιστική δράση που αναπτύσσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης». Το Βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Τζανής την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στην πανηγυρική συνεδρίαση της Ακαδημίας κατά την οποία απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία της.
            Ευχαριστούμε τους εισηγητές και την ολομέλεια της Ακαδημίας για την ύψιστη τιμή και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τη δράση και την προσφορά με τον ίδιο ζήλο.
            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να αφιερώσει το Βραβείο στον αείμνηστο Χρίστο Τσολάκη,  Πρόεδρο επί 16 χρόνια, και σε όλους και όλες που, από το 1962  μέχρι σήμερα, με τη συμμετοχή τους στις δράσεις, στα προγράμματα και στο περιοδικό «Φιλόλογος», συνέβαλαν στη μεγάλη προσφορά του, η οποία αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας μας.
            Για το νέο έτος 2017 ευχόμαστε σε όλους και όλες υγεία, προκοπή, ειρήνη δημιουργικότητα και αισιοδοξία, στην πατρίδα μας να ξεπεράσει τα προβλήματά της και σε όσους ασχολούνται με την πολιτιστική προσφορά κουράγιο και επιτυχίες.

   Ο Πρόεδρος                 Η Αντιπρόεδρος                    Η Γενική Γραμματέας              Ο Ταμίας

Γιάννης Τζανής       Άννα Αναστασιάδη-Συμεωνίδη      Ευρώπη Παπαδοπούλου     Πέτρος Μπέσπαρης

Τα μέλη:
Κάτια Κιλεσοπούλου, Μιχάλης Μπακογιάννης,  Ελένη Χειμαριού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου