Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Λέσχη αφήγησης «Λες;»

Παραμυθόβιοι και Παραμυθόπληκτες,

Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης «Λες;» πραγματοποιήθηκε στις 21/12 στον φιλόξενο χώρο του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ, με οικοδέσποινες τις "Παραμυθοκόρες".
Μια όμορφη, ζεστή παρέα μαζεύτηκε και μοιράστηκε παραμύθια, ιστορίες, θρύλους και μύθους, προσωπικές ιστορίες και βιώματα.
Λοιπόν, εσύ, τι «Λες;»;
Θα έρθεις να μας αφηγηθείς τη δική σου ιστορία;

Πότε: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 19.00 
Πού: Περιοδικό ΔΙΑΒΑΖΩ, Μαυροκορδάτου 9, Αθήνα, 1ος όροφος
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στα: writing@diavazo.gr, 210 38 01 284, http://www.facebook.com/groups/lesxiafigisisles/....
* θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 Ποιες είναι οι Παραμυθοκόρες:
Οι "Παραμυθοκόρες" είναι η Βασιλεία Βαξεβάνη, η Αντωνία Βέλλιου και η Ιφιγένεια Κακριδώνη. Οι τρεις τους συναντήθηκαν με αφορμή τα παραμύθια και σπούδασαν την τέχνη της αφήγησης κοντά σε έλληνες και ξένους αφηγητές.  Από τότε δημιουργούν και κάνουν παραστάσεις αφήγησης με τη συνοδεία μουσικής για μικρούς και μεγάλους. Σ' αυτή την πορεία έχουν δημιουργήσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με ιστορίες από την ελληνική μυθολογία και τη λαϊκή προφορική παράδοση της Ελλάδας και όλου του κόσμου. Συνεργάζονται με μουσεία, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, σχολεία, μουσικές σκηνές, βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία και συμμετέχουν σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σας περιμένουμε  να μοιραστούμε τη χαρά της αφήγησης!
Εκ μέρους της δημιουργικής ομάδας του Διαβάζω

Χριστιάνα Μυγδάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου