Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Τα όνειρα κάθε ανθρώπου μοιάζουν με την ομορφιά ενός απόμερου σπιτιού στην αγκαλιά της φύσης, μοιάζουν με τον πολύχρωμο κήπο της ψυχής όπου κάθε λουλούδι ζωντανεύει με την λάμψη κάθε περαστικής ιδέας και σκέψης. Πεταλούδες της χαράς που δεν ξέρουν που ακριβώς να ακουμπήσουν, αρκεί να σταθούν κάπου, σκαλί-σκαλί ν’ ανέβουν τον κόσμο τους με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας ν’ αγγίξουν τους όμορφους καρπούς που μόχθησαν γι’ αυτούς! Σαν ένα φλεγόμενο όνειρο ο άνθρωπος, κάθε χρόνο προσπαθεί κι ελπίζει να φτάσει ψηλά στα σύννεφα κι εκεί να χτίσει μια φωλιά, να ζήσει στην αιωνιότητα, μακριά από τις μικρότητες και τα πάθη. Θα τα καταφέρει άραγε ν’ αδράξει του ήλιου τις αχτίνες χωρίς να πληγώσει κανέναν; Καλή Χρονιά σε όλους σας!!!

Λάσκαρης Π. Ζαράρης

4 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα όμορφες εμπνεύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά αγαπητή "Γυναίκα", με υγεία, δύναμη, δημιουργική διάθεση, όνειρα κι ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, πιο ευαίσθητο στην ποίηση!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Άκη,

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Με υγεία και χαρά. Πάντα δημιουργικός και παραγωγικός.

    Τέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά Τέλη!!! Εύχομαι την καινούργια χρονιά να είσαι ακόμη πιο δημιουργικός, με ανεξάντλητες δυνάμεις στο σημαντικό συγγραφικό σου έργο!

      Διαγραφή