Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΝΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, «ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ».

Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2012
1) ποίησης 2) πεζογραφήματος (διήγημα, αφήγηση, στοχασμοί, πεζοτράγουδο) και 3) δοκιμίου.

Παρακαλούνται όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό του λογοτεχνικού περιοδικού «Νέα Αριάδνη» να αποστείλουν το συντομότερο τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις –εάν δεν το έχουν κάνει έως τώρα- στο e-mail: kyratsokara@gmail.com για να τους σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή τα κείμενα που πρέπει να βαθμολογήσουν.

Με εκτίμηση

Καίτη Λειβαδά.

6 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Μου έστειλαν το περιοδικό και μαζί τη σχετική ανακοίνωση που αναρτήσατε κι εσείς στο ιστολόγιό σας. Εν συνεχεία, τους έστειλα email 2 φορές (χθες και πριν 3 ημέρες) ώστε να μπορέσουν να μου στείλουν τα κείμενα που πρέπει να αξιολογήσω, αλλά δε μου έστειλαν ποτέ απάντηση. Και σε μία εβδομάδα υποτίθεται ότι πρέπει να τους στείλω πίσω τις βαθμολογίες. Πότε θα μας στείλουν τα κείμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ή φίλη καλησπέρα σας. Μην ανησυχείτε, μίλησα με τη διευθύντρια του περιοδικού και κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί παράταση στην αποστολή των βαθμολογιών. Ούτε κι εγώ έχω λάβει ακόμη τα κείμενα.

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζει κανένας πώς γίνεται ακριβώς η βαθμολογία των έργων; Απλώς στέλνουμε ποια έργα μας αρέσουν πιο πολύ ή βάζουμε βαθμό από το 1 έως το 10 στο κάθε έργο που συμμετέχει; Γίνεται να βραβεύσουμε και το δίκο μας έργο;

    Κατερίνα Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας, μπορείτε να βραβεύσετε και το δικό σας έργο αν θέλετε. Δεν βάζετε βαθμολογίες, απλά θα υποδείξετε ποια κείμενα σας άρεσαν και προτείνετε για βράβευση: "Οι ποιητές θα βραβεύσετε 15 ποιήματα, οι πεζογράφοι 6 πεζά και οι δοκιμιογράφοι 4 δοκίμια (συμπεριλαμβάνοντας και το δικό σας κείμενο) χωρίς προτεραιότητα, ως εξής: βραβεύω τα ποιήματα (διηγήματα, δοκίμια) με τους τάδε αριθμούς… Oι αριθμοί να διαχωρίζονται μεταξύ τους με μία παύλα".
    Δόθηκε παράταση μέχρι της 6 Ιουνίου 2013.
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ! Και σε σας καλή επιτυχία!

    Κατερίνα Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή