Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΥΓΔΑΛΑΚΗ: "ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ" (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΩΝΗ)! ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΧΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ.


H ζωή τής Δώρας δεν έμοιαζε με παραμύθι... Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να ζήσει με τον Μιχάλη δέκα πραγματικά παραμυθένιες μέρες... Δέκα μέρες που έκλειναν μέσα τους όλα εκείνα τα τόσο βαθιά συναισθήματα, που την παρέσυραν καθημερινά, γεμίζοντας την καρδιά της ελπίδες και όνειρα, σαν κι αυτά που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο Νίκος να της αποδείξει, πως όλα ήταν μόνο ένα παραμύθι, που συνάντησε την πραγματικότητα την πιο ακατάλληλη στιγμή... Κι ένιωθε τότε το σώμα της να τρέμει και το βλέμμα της να μένει παγωμένο και ακίνητο μπροστά στο γαλαζοπράσινο πέλαγος, πίσω από εκείνη την αόρατη κλωστή, που χώριζε τον κόσμο στον οποίο στεκόταν, από εκείνον που είχε τόσες φορές ονειρευτεί. Κι όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που θα ανακάλυπτε, πως υπάρχει τελικά μέσα μας και ένα συναίσθημα, που ονομάζεται αγάπη ανιδιοτελής...

Η Σοφία Μυγδαλάκη ζει μόνιμα στη Στυλίδα Φθιώτιδας. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό Θηρευτής και Φύση και στη δημοτική εφημερίδα της πόλης της με μόνιμες στήλες, ενώ παράλληλα έχει αρθρογραφήσει κατά καιρούς σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό με τον Α΄ έπαινο και έχει τιμηθεί στην Ολυμπιάδα Γραμμάτων, Αθήνα 2004. Εκτός από μυθιστορήματα και διηγήματα, έχει γράψει και επτά ποιητικές συλλογές, ενώ παράλληλα γράφει και στίχους για τραγούδια, με πρόσφατο την Αόρατη Κλωστή. Είναι 42 ετών και μητέρα τριών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου