Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.



                                                 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ



ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ:

Αυτή ήταν η πρόταση των μικρών και μεγάλων χορωδών και χορευτών του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, προς τους γονείς, συγγενείς και φίλους που τους απόλαυσαν. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό πάρκο, την Κυριακή 10 Ιουνίου, πλήθος κόσμου παρακολούθησε, καμάρωσε, τραγούδησε και συμμετείχε καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του μικρού "ταξιδιού" στην Ελλάδα.
Ήταν μια γιορτή οργανωμένη με μεράκι, φαντασία, αγάπη και έμπνευση που πήγαζε από την αστείρευτη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα των παιδιών.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χορούς και τραγούδια με βάση ένα θεατρικό δρώμενο, όπου παρουσιάστηκε η ομορφιά και ο πολιτιστικός πλούτος της πατρίδας μας.
Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στην παραλιακή ταβέρνα "Αλέξανδρος", όπου με αμείωτη διάθεση για χορό και τραγούδι, οι χορευτές ,οι χορωδοί, τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου ευχαριστεί και συγχαίρει την μαέστρο κα Χαρά Σταυράκη καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κο Θανάση Μπέα, για την άψογη συνεργασία και παρουσίαση, τα μέλη της ορχήστρας "Χορδές και Πλήκτρα" που συνόδευσαν μοναδικά τους μικρούς μας χορωδούς.
Ευχαριστεί τους γονείς που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν. Ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές που μας έκαναν όλους υπερήφανους.
Καλό Καλοκαίρι...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου